• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

1:1 BEGELEIDING

Gepersonaliseerd

We nemen uitgebreid tijd voor jouw verhaal en zoeken samen naar wat bij jou past om weer verbinding te leggen met wat je hebt verloren door het overlijden van je huisdier. 

Doelgericht

In functie van jouw verliesverhaal zoeken we concrete handvaten en rituelen om jouw rouwproces vorm te geven.

Integratief

Rouwen gaat niet over “loslaten”, of “afsluiten”. Ik geloof wel dat we samen een manier kunnen vinden om ermee om te gaan en er bewust plaats voor te maken in ons leven.

Concreet betekent dit voor jou:

De regie ligt in jouw handen

Jij neemt de leiding: want het draait om jou en jouw verliesverhaal. We kijken samen wat voor jou goed voelt.

Heb vertrouwen in jezelf: dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan maar ik help je hierbij. Soms hebben we de antwoorden al in onszelf maar horen we ze niet. Ik luister naar je en geef je het juiste steuntje in de rug.

1:1 begeleiding afspraak maken

SCHRIJFTRAJECT

Het verdriet om het verlies van je huisdier, je bent er dagelijks mee bezig. En je wil er wel heel graag met iemand over praten maar je durft niet. Bang dat iemand je gaat vragen of je er nu nog niet overheen bent. Of nog erger, dat je gewoon een nieuw huisdier in huis moet nemen Dus zwijg je en doe je alsof het goed met je gaat.

Je wil zo graag vertellen over hoe het was en hoe het voelt om die onvoorwaardelijke vriendschap in je leven te moeten missen. Het schuurt en wringt daar ergens diep vanbinnen. En je weet dat dit niet goed voor je kan zijn.

Hoe zou het zijn om weer vooruit te durven kijken? Om het leven weer voluit op te pakken samen met je dierbare vriend voorgoed in je hart gesloten? En dat je dat op veilige manier kan doen op je eigen tempo? Waar en wanneer je maar wil!

Het schrijftraject

Waarom schrijven?

Klaar om te starten? Laat het me weten en we starten morgen samen je schrijftraject!

© 2023 RoseRiver - Powered by Maatos